Digitalt informationsmöte Lifecare SP - nytt IT-stöd för utskrivning från sluten hälso- och sjukvård

Här registrerar du din anmälan till ett digitalt informationsmöte om det nya IT-stödet för utskrivning från sluten hälso- och sjukvård.

När du anmäler dig ska du också ange vilken etapp din verksamhet tillhör. Information om etapperna hittar du här: Verksamheter som får Lifecare SP

Observera att när du anmält dig så får du en bekräftelse med möteslänk till din e-postadress. Får du ingen bekräftelse så titta i din e-postlådas skräppost.

Välj datum nedan och klicka på "Registrera" för att anmäla dig. När du registrerat dig så får du ett konto i Lärtorget. Spar dina inloggningsuppgifter för framtida anmälningar till kurser.

 1. Klicka på "Registrera"
 2. Fyll i formuläret
 3. Ange vilken etapp din verksamhet tillhör
 4. Klicka på "Registrera"
 5. En engångskod skickas till din e-postadress. Kontrollera din mapp för skräppost om du inte hittar meddelandet
 6. Skriv in koden och du är inloggad och hittar anmälan till kursen i "Kurskatalogen"

Observera att om du deltagit i kurser tidigare via Lärtorget så har du ett konto i systemet. Om du får meddelande om det när du registrerar dig så ska du logga in innan du kan anmäla dig. 

 1. Klicka på "Gå till inloggningsidan" (i den gula rutan) eller gå till lartorget.sll.se och välj inloggningsalternativ "Användarnamn och lösenord"
 2. Skriv i ditt användarnamn, som är din e-postadress eller ditt HSA-id (prova med båda innan du ger upp)
 3. Fyll i ditt lösenord, har du glömt det så klicka på "Glömt ditt lösenord". Du får då en återställningslänk till din e-postadress (kommer det ingen länk så titta i din mapp för skräppost).
 4. Läs instruktionerna i mejlet om hur du skapar ett nytt lösenord och klicka sedan på återställningslänken.
 5. Välj ett nytt lösenord och klicka på logga in.
 6. Du får en engångskod till din e-postadress som du fyller i och sedan är du inloggad. 
 7. När du är inloggad så hittar du anmälan till kursen i kurskatalogen.

Om du inte kan anmäla dig, trots att du följt instruktionerna ovan, skickar du e-post till lartorget.hsf@regionstockholm.se och beskriver vad du har för inloggningsproblem. Ditt ärende kommer då hanteras och du får svar på hur du ska göra för att anmäla dig.