Förskrivarutbildning: Beställningsportalen och Hjälpmedelsguiden, Webb

I denna utbildning får du konkret vägledning och förståelse för hur Hjälpmedelsguiden ska tolkas och användas i det dagliga arbetet och hur Beställningsportalen ska användas vid förskrivning av hjälpmedel.

Anmälan för dig som arbetar inom Region Stockholm

Du som har en anställning inom nedanstående organisationer kan trycka på "Gå till anmälan" längre ned på sidan för att anmäla dig till utbildningen. 

  • Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO)
  • Danderyds Sjukhus AB (DS)
  • Karolinska Universitetssjukhuset
  • Södersjukhuset AB (SöS)
  • Södertälje sjukhus AB
  • Tiohundra AB

Anmälan för dig med annan arbetsgivare

Du som har anställning i kommun, hos privat vårdgivare eller annan organisation än de som nämnts ovan, behöver skapa ett konto i Lärtorget före anmälan. Använd denna lathund för att se hur du gör.
Om du redan har ett konto kan du anmäla dig till utbildningen genom att trycka på "Gå till anmälan".

När anmälningstiden gått ut

Om anmälningstiden har gått ut men det finns platser kvar, kan du anmäla ditt intresse genom att skicka e-post till: hjmsutbildning.slso@regionstockholm.se.

Byte av arbetsplats

Din anmälan är kopplad till den e-postadress som används för ditt konto och utskick om utbildningstillfället kommer att skickas dit. Vid byte av arbetsplats kan du därför behöva ändra anmälan och korrigera ditt konto. Skicka e-post till hjmsutbildning.slso@regionstockholm.se för hjälp med detta. 

Mer information

Läs mer om utbildningen i denna kurskatalog